Apk keuring Almere

Laat uw APK keuring in Almere door ons uitvoeren

Maak kennis met Dolat Autoservice: een allround garage met alle expertise voor uw auto onder één dak. Wilt u een APK keuring in Almereof omstreken laten uitvoeren? Breng uw auto dan langs en ontdek zelf onze prettige service! Niet alleen zorgen wij voor vervangend vervoer, ook kunt u rekenen op een heldere communicatie. Wij voorzien u alvorens we beginnen altijd van een prijsopgave. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw auto. Wij kunnen u natuurlijk wel een indicatie geven, dus neem gerust contact op. Ook informeren wij u altijd vroegtijdig wanneer de kosten hoger oplopen dan gedacht

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk

Als auto bezitter weet u als geen ander hoe belangrijk regelmatig onderhoud is, vooral wanneer uw auto wat ouder is en u veel kilometers maakt. Breng uw auto daarom bij ons in Almere langs voor een APK keuring! Onze erkende RWD-monteur controleert uw auto op een groot aantal punten en verhelpt eventuele mankementen. U kunt hierbij denken aan het controleren van de banden, accu, motor en distributieriem. Wij maken enkel gebruik van originele onderdelen zodat de staat van uw auto zoveel mogelijk behouden blijft.

Apk keuring AlmereWij maken graag tijd voor u!

Ieder automerk is bij onze garage welkom. Onze ervaren monteurs beschikken over de juiste vakkennis en weten exact hoe ze te werk moeten gaan. Ook wanneer u op zoek bent naar een tweedehands auto kunt u bij ons terecht. Wij raden aan om een kijkje te komen nemen, zodat u direct ons huidige aanbod kunt bekijken. Woont u iets verder weg? Dan kunt u natuurlijk altijd van te voren bellen. Wij zorgen dan dat we tijd voor u vrijmaken.

   Contact

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren