Auto kopen Almere

Een betrouwbare auto kopen in Almere?

Naast de onderhoudswerkzaamheden en autoreparaties die wij uitvoeren, kunt u bij Dolat Autoservice ook terecht voor occasions. Wij nodigen u graag uit bij zodat u ons huidige aanbod kunt komen bekijken. Zo weet u direct of er een auto tussen zit die past bij uw wensen en budget. Wij staan voor u klaar wanneer u een auto wilt kopen in Almere of omstreken.

Plaats een zoekopdracht

Hebben wij op dit moment geen geschikte auto voor u? Dan gaan wij natuurlijk voor u op zoek. Wanneer u auto wenst te kopen in Almere kunt u bij ons een zoekopdracht plaatsen. U geeft dan uw voorkeuren betreffende prijs, automerk en kleur aan ons door. Vervolgens kunnen wij gericht op zoek gaan naar een auto die bij uw wensen aansluit. Wanneer wij een geschikte occasion hebben gevonden, kijken we deze allereerst uitvoerig na op eventuele schade en mankementen. Wij kijken dus naar de technische staat van de auto en zien hierbij niets over het hoofd. Pas wanneer de auto in orde is, zult u de auto bij ons kunnen kopen. U kunt rekenen op eerlijke prijzen. Want net als bij onze onderhoudswerkzaamheden, hanteren we ook bij occasions een betaalbare service.

Auto kopen AlmereEen persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Service is bij ons nog echt service! U kunt er dus op rekenen dat wij goed naar uw wensen luisteren. Wilt u uw huidige auto bij ons inruilen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u langskomt, bereken wij direct de inruilwaarde zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

   Contact

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren