Auto spuiterij Almere

De auto spuiterij Almere is gespecialiseerd in schadeherstel

Bent u op zoek naar een auto spuiterij in Almere? Dan heten wij u van harte welkom bij Dolat Autoservice. Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel en kunnen ervoor zorgen dat uw auto snel weer in goede conditie is. Ook voor een kleine- en grote beurt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ieder automerk repareren.

Uw schade snel verholpen

Heeft u onverhoopt blikschade opgelopen? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Bij Dolat Autoservice kunt u rekenen op de expertise van een vakmonteur. Bij onze auto spuiterij in Almere worden alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden onder één dak uitgevoerd. Hierbij staat een heldere communicatie centraal. Dit betekent dat wij, voordat wij beginnen met onze werkzaamheden, u zullen voorzien van een prijsofferte. Mochten de kosten alsnog hoger uitvallen, dan informeren wij u altijd vroegtijdig. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Auto spuiterij AlmereTevens kunt u bij de auto spuiterij in Almere ook terecht voor uw jaarlijkse APK keuring. Ook kleine onderhoudswerkzaamheden voeren wij uit. Denk hierbij aan het controleren van de vitale onderdelen van uw auto, maar ook het verwisselen van banden en het vervangen van de distributieriem. Maak nu een afspraak en ontdek zelf onze snelle service! Ook wanneer u vragen heeft kunt u ons gerust bellen, wij staan u graag te woord.

   Contact

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren