Autogarage Almere

Maak kennis met de autogarage in Almere

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Of heeft u onverhoopt schade aan uw auto? Dan kunt u terecht bij Dolat Autoservice. In onze autogarage te Almere staan wij dagelijks klaar om diverse reparaties uit te voeren. U kunt hierbij denken aan het vervangen van onderdelen, een grote beurt, het verwisselen en balanceren van banden en het herstellen van blikschade.

Breng uw auto langs voor onderhoud

Niet alleen is de jaarlijkse APK keuring verplicht wanneer u een auto bezitter bent, ook zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat u veilig de weg op kunt. U wilt dan natuurlijk wel kunnen rekenen op een uitstekende service. Daarom gebruiken wij in onze autogarage in Almere enkel hoogwaardige apparatuur en gebruiken wij originele onderdelen. Tevens kunnen wij een kleine beurt verzorgen. Hierbij verversen we de olie van de auto en controleren we alle vitale onderdelen van uw auto. Denk hierbij aan ruitenwissers, remmen, accu en de banden. Onze vakkundige monteurs hebben alle benodigde vaardigheden in huis om uw auto in optimale conditie te houden. Zo weet u zeker dat u langdurig plezier zult hebben van uw auto!

 Autogarage AlmereBetrouwbare occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare, tweedehands auto? Ook dan kunt u bij de autogarage in Almere terecht. Alvorens wij een auto in de verkoop doen, wordt deze uitvoerig gecontroleerd op eventuele mankementen. Zo weet u zeker dat u bij ons een veilige auto koopt! Kom gerust eens langs om ons huidige aanbod te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie.

   Contact

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren