Garage in Almere

Garage in Almere voor alle reparaties

Dolat Autoservice is al jarenlang een begrip in de autobranche. Wij proberen op alle fronten vooraan te staan als het gaat om diensten als reparatie, renovatie en dergelijke. Ieder merk is bij onze garage in Almere welkom. Onze monteurs hebben allemaal al veel met auto’s gewerkt in het verleden of worden bij ons intern geschoold. Hierdoor kunt u rekenen op een vakkundige werkwijze waardoor u snel weer veilig de weg op kunt!

Service staat hoog in het vaandel

Bij de locaties waar wij te werk gaan staan we bekend als een vriendelijke garage. Klanten die langskomen worden van begin tot eind goed te woord gestaan en op de hoogte gehouden van al onze stappen. Hierdoor staat u aan het einde van de dag niet met een verrassing als u de rekening gepresenteerd krijgt. Alles gebeurt binnen onze muren in overleg, de teams werken goed samen waardoor er geen misverstanden ontstaan.

Auto kopen? Wij bieden de beste occasions

Voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto hebben we ook een aparte dealer naast de garage in Almere. Hier komen geteste auto’s binnen die eerst aan onze standaard controle procedure moeten voldoen. Dit doen we om er voor te zorgen dat de klant uiteindelijk een degelijke auto heeft voor een scherpe prijs. Mocht u dus op zoek zijn naar een goede auto neem dan contact op of kom even langs bij de garage.

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren