Laswerk Almere

Laswerk in Almere voor reparaties aan uw auto

Het kan wel eens voorkomen dat er wat roestvorming begint te ontstaan aan de lak. Het enige wat u hier aan zou kunnen doen is lassen. Als u een roestplek niet zo snel mogelijk laat lassen is er kans op uitbreiding. Voor uw laswerk in Almere bent u bij Dolat Autoservice aan het juiste adres. Wij hebben de beste materialen in huis om er voor te zorgen dat dit voorkomen kan worden. Verder worden er ook materialen die los raken aan elkaar gelast. Denk een een uitlaat die half over de grond schaaft. Dit is met drie laspunten snel weer te repareren. Dit kan op lange termijn bijvoorbeeld schelen in de kosten.

Ervaren medewerkers

Bij ons binnen het bedrijf is het van belang dat alles op zo hoog mogelijke kwaliteit wordt afgeleverd. Vandaar dat onze medewerkers allemaal beschikken over veel werkervaring en een diploma voordat ze bij ons kunnen beginnen. Verder hebben de meeste medewerkers ook nog stage gelopen waardoor ze weten hoe het gaat in de autobranche.

Interesse in onze diensten? Kom dan eens langs

Heeft u een auto die gebrekkig blijkt te zijn en een lasbeurt nodig blijkt te hebben, dan is het aan te raden om zo snel mogelijk langs te komen. Hoe langer u met een gebrekkige auto rond rijdt hoe meer schade er wordt toegebracht aan bijvoorbeeld de motor of carrosserie. Dit is natuurlijk niet wat u wilt. Hierdoor zijn er elk jaar veel mensen die bij ons langs komen voor een inspectie. Kom dus snel voor laswerk naar Almere.

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren