Occasions Almere

Zoekt u occasions in Almere?

Bent u op zoek naar betrouwbare, tweedehands occasions in Almere of omstreken? Ook dan kunt u rekenen op de uitstekende service van Dolat Autoservice. Wij staan klaar om u ons huidige aanbod van mooie occasions te laten zien, komt u dus gerust eens langs in Almere. Wij informeren u dan graag en kunnen kijken of wij een passende auto voor u hebben.

Maak uw wensen bij ons kenbaar

Mocht het zo zijn dat wij op dit moment geen geschikte auto voor u hebben, dan gaan wij graag voor u op zoek. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn! U kunt hierbij denken aan maximale bedrag, gewenste automerk, kilometerstand et cetera. Wij maken het kopen van een occasions in Almere graag gemakkelijk voor u. Daarom kunt u er op rekenen dat wij de auto eerst uitvoerig nakijken alvorens wij deze verkopen. Pas wanneer de auto in goed technische staat is, kunt u de auto meenemen. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op kunt en dat er voorlopig geen dure reparaties meer nodig zijn. Net als bij onze onderhoudswerkzaamheden en reparatieservice, kunt u ook bij het kopen van een auto rekenen op onze service. Hierbij staat betaalbaarheid altijd centraal.

Occasions AlmereKiest u voor Dolat Autoservice, dan kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken met u mee over een geschikte oplossing. Ieder automerk is tevens bij ons welkom voor een APK keuring! Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren