Auto reparatie Almere

Laat uw auto reparatie in Almere aan ons over

Is uw auto dringend aan reparatie toe, omdat u onverhoopt schade heeft opgelopen? Of zijn er bepaalde onderdelen die vervangen moeten worden, zodat u weer veilig de weg op kunt? Kom dan langs bij Dolat Autoservice, waar vakkundige monteurs dagelijks voor u klaar staan. Zij beschikken over specialistische kennis waarmee zij ervoor zorgen dat de technische staat van uw auto perfect in orde is.

U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle reparaties aan uw auto te Almere. Ook is ieder automerk bij ons welkom. Wij beschikken over een professionele werkplek met moderne apparatuur, waardoor u uw auto met een gerust hart bij ons achter kunt laten. Wij voeren onder andere de volgende reparaties uit:

  • Accu
  • Autobanden
  • Distributieriem
  • Uitlijnen
  • Olie verversen
  • Zomer- en wintercheck

RDW erAuto reparatie Almere kend autobedrijf

Ook kunt u uw auto bij ons brengen voor de jaarlijkse APK keuring. Tevens zijn wij een RDW erkend autobedrijf. Als voertuigeigenaar heeft u een kentekenbewijs ontvangen dat afkomstig is van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Deze organisatie controleert steekproefsgewijs of een APK keuring juist is uitgevoerd. Brengt u uw auto bij ons, dan bent u dus gegarandeerd van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wilt u een afspraak maken voor een reparatie aan uw auto of voor een onderhoudsbeurt? Bel ons dan gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

   Contact

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren