Tweedehands auto Almere

Koop een betrouwbare tweedehands auto in Almere

U bent op zoek naar een tweedehands auto in Almere en zo bent u bij Dolat Autoservice terecht gekomen. Wij beschikken dan ook over een ruim assortiment van occasions. Daarom nodigen wij u van harte uit om ons aanbod te komen bekijken. Er staat altijd iemand klaar om u te informeren en adviseren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Ook voor onderhoud en reparaties

Wanneer wij onverhoopt geen geschikte auto hebben, kunt u gerust uw wensen bij ons kenbaar maken. Wij gaan dan actief voor u op zoek naar een passende auto. Uiteraard wordt de auto eerst uitvoerig gecontroleerd alvorens wij deze verkopen. Zo weet u zeker dat de auto volledig in orde is en u veilig de weg op kunt. Wanneer u een tweedehands auto bij ons in Almere koopt, kunt u bij ons ook altijd terecht voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk dit is om voor lange tijd plezier te hebben van uw auto.

Een persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt er dus op rekenen dat wij goed naar uw wensen luisteren. Vertel ons dus gerust waar u naar op zoek bent, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u uw huidige auto bij ons inruilen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u langskomt, bereken wij direct de inruilwaarde zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Contact

Dolat Autoservice
Remmingweg 23 H
1332 BC Almere
06 23501391
info@dolatautoservice.nl

Diensten

- Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
- Verkoop auto’s
- Wij maken schaderapporten voor de expert
- Wij laten APK keuringen uitvoeren